ONZE WERKWIJZE 

 

Wij bezorgen zelf boeketten en bloemdecoraties in  Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-capelle, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Vlijmen.

Bestellingen buiten dit bezorggebied laten wij uitvoeren door betrouwbare collega-vakbloemisten in heel Nederland.

Ook kunnen wij via onze bloemen verzendorganisatie wereldwijd bloemen laten bezorgen. Ieder land kent z'n eigen assortiment en prijzen.

Bloemen zijn een natuurproduct en seizoensgebonden. Wij kopen dagvers op de veiling.  De geleverde boeketten kunnen dus enigszins afwijken van de foto.  

 

PRODUCTEN


Zijden bloemen Zijden bloemen zijn er tegenwoordig in de mooiste kleuren en vormen, haast niet meer van echt te onderscheiden. Bij ons treft u een mooi assortiment zijden aan. Wij maken verschillende soorten tijdloze arrangementen met houten stronken naar de trends van vandaag.

Bruidswerk Op de mooiste dag van uw leven horen natuurlijk ook schitterende bloemen in uw eigen stijl. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ervaren team in huis die u van het begin tot eind begeleiden met het uitkiezen van de juiste bloemen, het model en de kleur voor uw bruidsboeket en alle andere zaken als bruidegomcorsage, gastcorsages, bruidsmeisjes boeketjes, auto- en kerkversiering.

Rouwwerk Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten...

Bij het verlies van dierbaren brengen bloemen warmte en troost. Bij het afscheid nemen spelen bloemen een belangrijke rol.
 Bij ons wordt er samen met u gekeken naar wat u wilt, wat de overledene gewild had en wat er mogelijk is. Hier werken wij met de grootste zorgvuldigheid en zorg aan het arrangement wat voor u de laatste groet is aan de overledene.

Woonaccessoires en Potterie Naast bloemen en planten, hebben wij voor u ook een ruim assortiment aan woonaccessoires en cadeauartikelen. In onze winkel presenteren wij een grote collectie potten, in diverse vormen, maten en kleuren. Onze collectie wisselt regelmatig.